středa 27. dubna 2016

Venkovní žaluzie pro efektivní stínění v interiéru

Chcete regulovat světlo v interiéru a zároveň si doma vytvořit příjemné prostředí, ve kterém budete spokojeně trávit svůj volný čas? Dejte před vnitřními okenními žaluziemi přednost žaluziím venkovním. Ty mají spoustu předností, pro něž se do jejich výběru vyplatí investovat čas i peníze. Během parných letních dnů nepropustí ostré sluneční paprsky a zajistí vám tak pohodové klima v kuchyni, ložnici, v obývacím či dětském pokoji i ve všech dalších místnostech.

Hlavní přednosti venkovních žaluzií

Venkovní žaluzie skvěle reagují na žár ze slunce i na ostrý vítr. Odstíní sluneční paprsky mnohem spolehlivěji než žaluzie vnitřní. Nejenže během léta dokáží interiér zchladit, ale v průběhu zimy zase přispívají i izolaci stavby (tato vlastnost klasickým vnitřním žaluziím chybí).

Moderní venkovní žaluzie z našeho sortimentu jsou schopné pohltit až 80 % záření. Zde samozřejmě hodně záleží na konkrétním výběru lamel. Jelikož se žaluzie snadno ovládají, ať už ručně nebo motoricky, lehce si nastavíte, kolik světla má do vašeho příbytku proniknout. Dokážou tak nahradit záclony i zatemňovací závěsy naráz. Navíc nechytají prach a nevyžadují téměř žádnou údržbu.


Venkovní žaluzie
Venkovní žaluzie
Venkovní žaluzie do bytu, rodinného domu i do firemních prostor


Žaluzie jsou v neposlední řadě výhodné u domů a bytů nacházejících se v těsné zástavbě. Pokud si spolu se sousedem vzájemně koukáte do kuchyně, není nic jednoduššího, než si pořídit žaluzie a tyto pohledy výrazně eliminovat. Hodí se též do firemních prostor - kanceláří i do zasedacích místností. Samozřejmostí venkovních žaluzií od nás je kvalitní zpracování, které přispívá k dlouhé životnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat